Ett vackert eller funktionellt handtag är det första man ser vid entrén till en byggnad. Sedan 1956 har SEBA tillverkat drag- och tryckhandtag i egna modeller, men också specialhandtag efter kundens ritningar.


SEBA  är ett gammalt familjeföretag, som har kunskap och möjlighet att tillverka de olika produkterna inom sina egna väggar. Vi har själva utvecklat tekniken för att arbeta med de flesta material såsom mässing, rostfritt, glas, stål, trä och plast. Mycket av tillverkningen görs idag via samarbetspartners såväl i Sverige som i Asien, vilket förenar vår kunskap med låga priser.

Vårt huvudsakliga program består idag av handtag för såväl entrédörrar som innerdörrar i framförallt rostfritt stål, men vi har även ett stort sortiment av handtag i mässing, aluminium samt olika träslag. Vi tillverkar många av de sedan länge utgångna 50 - 60 tals modellerna. Vi tillverkar även enligt er specifikation! Fråga oss om det är någon speciell modell ni letar efter, vi kan troligen hjälpa er!

Vi hjälper nu också andra företag att hitta lämpliga samarbetspartners i Kina och Thailand. Vi har ett stort kontaktnät och personal på plats som kan förhandla fram rätt kontakt, kontrollera leverans och kvalitet . Vill ni ha hjälp med något tveka inte att ta kontakt med oss för en förutsättningslös diskussion!Tel: 0322-638050  Fax: 0708-980501 mail: info@seba.se